Én uge tilbage. Vi har det stadig for vildt, men begynder også så småt at glæde os til egne senge, kattegensyn, mad med vitaminer og kostfibre og postevand uden klorsmag. Men først presser vi lige de sidste eventyr ud af dagene herovre.

1. Før vi forlod Atlanta, fik vi turens hidtil mest usunde morgenmad: Et dusin donuts fra Krispy Kreme! To var nok til at give kvalme…

2. Som nogle måske har hørt mig ævle om, så er serien The Walking Dead efter min mening noget af det ypperligste, der nogensinde er skabt til TV. Jeg er VILD med den serie!

Derfor var min glæde stor, da det for nogle måneder siden lykkedes mig at skaffe en eftertragtet billet til rundvisning på seriens locations og sets, der ligger i staten Georgia, som vi tilfældigvis skulle rejse igennem! Og lige så stor var min hjertekval, da jeg i forrige uge fik en mail om, at rundvisningen var aflyst på grund af optagelser…

Men sådan en detalje skal da ikke forhindre mig i at opsøge eventyret selv! Derfor fik jeg Poul til at lægge vejen forbi den lillebitte prutby Senoia, hvor alle de gode steder ligger. Og jeg fik på alle måder det optimale ud af dagen: Et besøg i den officielle merchandise-butik The Woodbury Shoppe, hvor jeg blandt andet købte en rekvisit-patron, der blev affyret i sidste afsnit af sæson 7 (ALLE pengene værd!), drak en kop kaffe på caféen Nic & Norman’s, der er ejet af en skuespiller og en sminkør fra serien, og knipsede billeder på ikoniske steder fra serien såsom gaderne i den fiktive by Woodbury, togskinnerne mod Terminus og, størst af alt, muren ind til Alexandria (fans ved hvad jeg snakker om).

Der lå godt nok et væltet No Trespassing-skilt nogle meter derfra, men det var jo ikke til at se. Så jeg kunne snige mig helt hen til porten og kigge lige ind! Jeg har ikke ord for, hvor stort det var for mig. Jeg var lige ved at tisse i bukserne af begejstring.

3. På motorvejen videre sydpå så vi en bil, der havde en anden bil på ladet. Og dén bil lignede i mistænkelig grad den originale DeLorean fra Tilbage til Fremtiden!

4. De seneste dage har vi boet lidt uden for Tampa i Florida. Et lækkert sted med både strand og pool, hvor vi for første gang på turen havde vi en hel dag med absolut intet på programmet. Pool, strand, mad hjemme på værelset og filmen Ratatouille i sengen. Tiltrængt!

5. Clara har tabt en tand! Den amerikanske tandfe havde desværre kun én dollar på sig i kontanter. Og et hjemmelavet gavekort til slik…

6. Men så måtte vi også ud at opleve noget! Der blev en tur på de vilde vover med et flot, rødt piratskib. Kække pirater, der lavede sjov med ungerne, fri vin og øl til de voksne. Fun for the whole family!

7. Jeg fik plaget mig til en tidlig fødselsdagsgave fra Poul: Hvide Filaer med pink glimmerdetaljer! For to uger siden købte vi et par hvide Filaer til Ella i Orlando. Helt magen til. Bortset fra, at hendes ikke har pink glimmerdetaljer…

8. Før var mine ben bare hvide. Nu er de hvide med lige nøjagtig 73 knaldrøde pletter efter bid fra gnats. Mikromyg, som man hverken kan høre, se eller mærke, før det er for sent. Det er et rigtigt lækkert look. Og så klør de af hulan til.

9. Nogle gange mens vi kører, opstår der pludselig de mest sindssyge uvejr, nærmest ud af det blå. Fra 0-100 på få minutter. Og de driver lige så hurtigt over igen.

10. Vi bliver stille og roligt tykkere begge to. Det kommer vi ikke udenom. Men det er lidt farligt herovre, for vi lægger ikke rigtigt mærke til det – vi er nemlig stadig blandt de tyndeste mennesker her. Og det er ikke så sært. Tag nu for eksempel den brunch-buffet, vi fik i morges, der blandt andet bød på skumfiduser, chokoladevandfald, koteletter, sovs, dybstegte rejer, cupcakes, flødetærter, oksesteg – og så bacon og æg. Men der var nærmest intet brød at opspore. For det er jo usundt?

11. Sidste del af ferien, som vi har taget hul på nu, handler mest om at dase i varmen. Bankmanden har booket os ind på et luksusresort på tropeøen Captiva. De næste par dage skal vi ikke lave andet end at drible rundt mellem strand og pool og spise på middelmådige, men vanvittigt dyre resort-restauranter. Som nu her til aften, hvor vi besøgte det spøjse og kitschede sted The Bubble Room, der serverede ostebrød og kanelsnegle (!) som tilbehør til gennemstegt bøf og tør laks, men overraskede positivt med enormt gode og grotesk store stykker kage til dessert. Det er nu sært, at vi går og bliver sådan lidt runde i det…

Share: