Så gik der en uge! Vores dage løber stadig over med eventyr og oplevelser (og udgifter), så de føles dobbelt så lange. For det meste aner vi hverken hvad klokken er eller hvilken dag det er. Vi følger maven og kaster os ud i alt. Det er lige som det skal være.

1. Efter fem timer i bil ankom vi i mandags til Orlando. Vi forventede en et-værelses med to senge ved siden af hinanden som de to forrige steder. Det viste sig dog, at Poul havde booket det største hotelværelse, vi nogensinde havde set. Nok omkring 70 m2.

Vi var helt rundtossede og løb totalt lalleglade rundt i alle rummene. Efter fire nætter med en konstant nattehostende Ella var den glædeligste overraskelse dog, at der var et seperat værelse til børnene. I den modsatte ende af lejligheden i forhold til forældreværelset. Den nat fik vi feriens første uafbrudte nattesøvn.

2. Vi har plantet kærlighed til Harry Potter i ungerne! Især hos Clara. Vi hører den første bog i serien som lydbog på de lange strækninger (tak for tippet, Søren og Gry!), og de er helt vilde med det. Det giver point i opdragelsesbogen!

3. Disney World var så magisk som nogensinde! Jeg var der sidst i 1996, og det var i sandhed et glædeligt gensyn. Ja, det er kunstigt og voldsomt og larmende, men alt bliver opvejet af den helt uimodståelige, charmerende Disney-magi.

Vi kørte hele pakken med shopping af prinsesse-outfits (de ukonventionelle valg faldt på Merida og Jasmin), forhåndsbooket frokost med besøg af figurerne fra Peter Plys, foto med idolet Jasmin, møde med Ariel, Merida, der lavede hjertehåndtegn til Ella fra paraden og afprøvning af nærmest alle forlystelser.

Der opstod lidt panik til sidst, da det afsluttende show med lys og fyrværkeri pludselig var en time tidligere end vi troede. Vi måtte løbe ud af en kø og over foran slottet, hvor vi lige nøjagtig fik de sidste tre minutter med. Alt i alt maksimal tidsoptimering i 12 timer!

4. Turens mest kulturelle indslag var Hooters. Ella var helt forgabt i de kønne servitricer og ville have taget billeder med dem, Clara syntes, at det var de bedste kyllingevinger, hun nogensinde havde smagt, og Pouls øl var så forfriskende, at han helt glemte at glo på damer. Perfekt aften!

5. Vi var på shopping i outlet over to dage. Vi har ingen interesse i at udregne det samlede forbrug.

6. Universal Studios! Lang og varm og dyr dag. Ikke så vildt og fantastisk som Disney, men stadig fedt. Optur: Virtuel flyvetur i New York med Jimmy Fallon og kold Butter Beer i Harry Potters Diagonalstræde. Nedtur: Supersløj parade og 150 kr. for to vaffelis.

7. “Mor, hvorfor er der så mange, der kører rundt i kørestole, når de ikke fejler noget?” Kæmpestore mennesker i elektriske minivogne er et alt for almindeligt syn. Mange med deres kæmpestore små børn på skødet.

8. On that note: Vi arbejder begge to på vores topmaver. De bliver flotte.

9. Efter at have været faretruende tæt på at gå i turistfælden Bubba Gump Shrimp, valgte vi i stedet at slutte dagen af på den dejligste italienske restaurant langt væk fra Universal. Risotto og hvidvin og hygge. Ingen larm og forlystelser.

10. I morgen kører vi videre til Savannah. Dog først efter to timers foredrag om timeshare-lejligheder på hotellet. Det gav os nemlig 1.000 kroners rabat til Universal – som dog først bliver frigivet, når vi har siddet de to timer igennem. Hvor vi i øvrigt skulle skrive under på, at vi ikke har en ‘pending divorce’. SÅ hårdt er det nu heller ikke at være sammen hele familien 24/7!

Share: