Det sagde Ella en morgen til mig, da vi var på vej ud af døren. Dagens outfit var jeans, gul strik, pink pels og glimmersneakers. Det svar, jeg gav hende den morgen, synes jeg selv opsummerer min stil meget godt:

“Ved du hvad? Jeg vil hellere være en folk kigger på, end en de slet ikke ser.”

Jeg er rund og blød, men jeg elsker stramme kjoler. Jeg er 37 år og mor til to, men jeg går kun i flashy farver. Jeg er gift med en bankdirektør, men jeg farver mit hår pink og lilla, når jeg har lyst. Jeg har øjenskygge og highlighter og læbestift på hver dag.

Og ja, der er da nogle af de andre forældre, der kigger lidt, når jeg afleverer ungerne iført pink pels, leopardkjole, store guldøreringe og stiletter. Men jeg tror ikke kun de kigger, fordi de synes, det er fjollet. Jeg bilder mig faktisk ind, at nogle af dem også synes om hvad de ser. Om ikke andet, så har jeg da fået dem til at smile. Og det er også en god start på dagen.

Sig nej til vindjakker! Med mindre du elsker dem. Så skal du bare sige ja tak. Min pointe er nok i virkeligheden mere, at du skal gå i det tøj, der gør dig i godt humør. Ikke i det, andre forventer af dig. For så hænger alle dine fine sager bare og mugner inde i skabet. Tag dem på – også selvom du bare skal aflevere ungerne i skole.

Share: