Jeg er så glad for min smarte vægt! Se lige nogle snedige statistikker?

10 kilo nede, baby! Sagomelme! Og det på mindre end 12 uger. Jeg er helt ærligt og uden omsvøb så pissestolt af mig selv. Jeg har taget tilløb til det her sååå mange gange. Og har fejlet lige så mange gange. Derfor har jeg naturligvis spurgt mig selv, hvad forskellen er på alle de andre forsøg og så nu?

Rund og glad i sommer, smal og glad i december!

Jeg ved det faktisk ikke. Beklager, at jeg ikke har en åbenbaring at dele med jer. Det er, som om motivationen bare har siddet fast denne gang. Og gejsten er kun blevet stærkere i takt med, at kiloene er forsvundet.

Har det så været svært? Nej, ikke sådan helt vildt. Jeg har da været lidt træt af McDonalds’ ene nederen kyllingesalat, som bestemt ikke bliver mere spændende, når man skal spise den med udsigt til familien, der inhalerer Homestyle Bacon og Chili Cheese Tops. Og biografturene er ved Gud heller ikke det samme oplevelse i selskab med en æske Läkerol som med 200 gram bland selv.

Kan man tabe sig på næsen??

Men efter de første par uger var de værste cravings fuldstændig forbi. Det blev helt naturligt at nøjes med kød og salat til de fleste måltider, og i øvrigt at sondere markedet for de allerbedste sukkerfri godter. Dermed kan jeg, efter knap tre måneders research, helt eksklusivt afsløre mine sukkerreducerede yndlingserstatningssnacks! Dog med tre disclaimers:

  • Jeg er strictly til lakrids, karamel og chokolade. Jeg bryder mig ikke om vingummier og syrligt slik, så den slags djævelskab finder du ikke her.
  • Lad være med at spise så meget, som du ville, hvis det var den ægte vare. Din mave straffer dig prompte. Tro mig. Det var desværre også en del af researchen…
  • Jeg får ingen sponsorater eller smarte samarbejder med de her mærker. Så bloggerkendt er jeg ikke endnu. Så det her er mine helt egne og ufiltrerede præferencer.

Lakridser

Jeg ELSKER peberbolcher, og disse fra Evers smager nærmest 100% som den sukkerfyldte slags.

Saltkaramel og lakrids i ét – uden sukker. Perfekt! Jeg skylder Läkerol Salty Caramel så meget.

De sukkerfri lakridsmønter fra DeBron fandt jeg i Atlas Bio, da jeg var blevet træt af Läkerol Salty Caramel (det kan man godt blive, tro det eller ej).

Chokoladebarer

Åh, Easis, hvad skulle jeg og mine overflødige kilo gøre uden jer?

Fra top til bund har vi marcipanbrød, der smager NÆSTEN som rigtigt marcipanbrød. Næsten.

Dernæst den med peanut, der er ganske fin (men dog ingen Snickers).

Og til sidst Toffee, der er vanvittig. Den smager så fråderen. Hvis ikke den altid var udsolgt i Føtex (og hvis mit tarmsystem var lidt mere hårdfør), så ville jeg spise fem om dagen.

Karamelbolcher

De her sukkerfri mini-Werthers er en gudeagtig opfindelse. Jeg kan seriøst ikke smage forskel på disse og så dem med sukker! Derfor er det nok også meget godt, at de kun fås i miniudgave…

Ja. Det var så de her sødemiddelbaserede flødebolcher fra DeBron, jeg spiste en hel pose af i løbet af få timer. Det skal man lade være med. Hvis du er bedre til at styre dig end mig, kan jeg varmt anbefale dem!

Kager

Det er jo jul, så der skal brunkager til. Easis’ sukkerfri variant smager ok i en snæver vending, og brunkagecravingen bliver tilfredsstillet efter kun to styks.

Hverdagssnacken er Urtekrams riskager med mørk chokolade og kokos. Her er godt nok både sukker og kulhydrater i, men i så små mængder, at det nok går alt sammen.

VELBEKOMME!

Share: